LogoDen gode vise og den muntre allsang har en bred plass i godt selskap med et glass øl fra Aass. Hva var derfor mer naturlig enn at de ypperste sangtalentene i Drammens Ølets Venner slo seg sammen og dannet kor. Det ble gjort i 1992, og Drammens Ølets Venner hadde fått sitt blandede Humlekor.

Hver onsdag, fra kl. 1830 til 2030, samles korentusiastene til samvittighetsfulle øvelser på et stadig økende repertoar. Foruten den gode drikkevise spenner repertoaret fra kirkesang til torvopptredner. Et repertoar som er til glede for stadig flere lyttere, både innenfor og utenfor D.Ø.V.

Under sine opptredener har Humlekoret blant annet deltatt sammen med artister som for eksempel Jonas Fjeld og Louis Jacoby og sang også ved det første verdensmesterskap i ølsvømmestafett som du kan lese mer om her.

Humlekoret er blant de institusjoner i Drammens Ølets Venner som gir innhold til begrepene Kultur, tradisjon og kvalitet.

Her er litt om hva Humlekoret skal være med på framover:

  • Humlekoret skal synge på Bryggeriet den 1.oktober under geburdsdagsfeiringen (servering av pottøl)
  • Humlekoret skal også være med på Revy i forbindelse med Aass Bryggeris jubileum. Revyen skal være sammen med Velsemøy Solberg og Sven Ohrvik og foregår i perioden 14.-24. oktober.

Humlekoret har egne hjemmesider.

Klikk her for å komme til Humlekorets hjemmesider og få fullstendig terminliste og mer informasjon om medlemsskap i koret.