Skip to content Skip to footer
1. Introduksjon

Drammens Ølets Venner setter pris på din virksomhet og tillit. Vennligst les denne personvernerklæringen, og gi samtykke for å få tillatelse til å bruke tjenestene våre.

2. Data samlet inn
Datalagringssted

Vi er en norsk organisasjon og vår webserver er i Norge. Vår vertsleverandør Buskerud Web overholder EU/US “Privacy Shield”, og sikrer at dataene dine er sikkert lagret og GDPR-kompatibel. 

Registreringsdata

Hvis du registrerer deg på nettstedet vårt, lagrer vi ditt valgte brukernavn og din e-postadresse og eventuell tilleggspersonopplysninger som legges til din brukerprofil. Du kan se, redigere eller slette din personlige informasjon når som helst (bortsett fra å endre brukernavnet ditt). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Kommentarer

Når du legger igjen kommentarer på nettstedet samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, og også IP-adressen og nettleserens brukeragentstreng for å hjelpe til med å oppdage spam.

Kontakt skjema

Informasjon som sendes inn via kontaktskjemaet på nettstedet vårt, sendes til selskapets e-post, hostet av Buskerud Web. De følger EU/USAs retningslinjer for “Privacy Shield”.

Disse bidragene lagres kun for kundeserviceformål, de brukes aldri til markedsføringsformål eller deles med tredjeparter.

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics på nettstedet vårt for anonym rapportering av nettstedets bruk. Så ingen personlig data lagres. Hvis du ønsker å velge bort Google Analytics for å overvåke atferden din på nettstedet vårt, vennligst bruk denne lenken: Google Analytics Opt-out.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende har besøkt den andre nettsiden.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn ytterligere tredjepartssporing og overvåke interaksjonen din med det innebygde innholdet, inkludert sporing av interaksjonen din med det innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det nettstedet.

Hvem vi deler dataene dine med

Hvis du ber om tilbakestilling av passord, vil IP-adressen din bli inkludert i tilbakestillings-e-posten.

Hvor lenge vi beholder dataene dine

Hvis du legger igjen en kommentar, beholdes kommentaren og dens metadata på ubestemt tid. Dette er slik at vi kan gjenkjenne og godkjenne eventuelle oppfølgingskommentarer automatisk i stedet for å holde dem i en modereringskø.

For brukere som registrerer seg på nettstedet vårt (hvis noen), lagrer vi også personopplysningene de oppgir i brukerprofilen deres. Alle brukere kan se, redigere eller slette sin personlige informasjon når som helst (bortsett fra at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedsadministratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter du har over dataene dine

Hvis du har en konto på dette nettstedet, eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å motta en eksportert fil med personopplysningene vi har om deg, inkludert data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette inkluderer ikke data vi er forpliktet til å beholde for administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige formål.

 

Hvor dataene dine sendes

Besøkendes kommentarer kan sjekkes gjennom en automatisert spam-deteksjonstjeneste.