Skip to content Skip to footer

Humlekoret

Kultur - tradisjon - kvalitet

Humlekoret er Drammens Ølets Venners kulturelle stolhet! 

AvdelingHumlekoretStiftet1992Share

Vår kulturelle stolthet

Humlekoret er Drammens Ølets Venners kulturelle stolhet! 

Den gode vise og den muntre allsang har en bred plass i godt selskap med det gode øl fra Aass. Hva var derfor mer naturlig enn at de ypperste sangtalentene i Drammens Ølets Venner slo seg sammen og dannet kor. Det ble gjort i 1992, og Drammens Ølets Venner hadde fått sitt blandede Humlekor. Koret fylte 30 år i 2022 og er i stadig utvikling under kyndig ledelse av vår mangeårige og eminente dirigent, Vibeke Feness Berger.                 

Hver onsdag samles et 30-talls korentusiaster til samvittighetsfull øvelse på et stadig økende repertoar. Foruten den gode drikkevise spenner repertoaret fra kirkesang til torvopptredner. Et repertoar som er til glede for stadig flere lyttere, både innenfor og utenfor D.Ø.V. 

Lyst til å bli medlem ?
Kravene er at du er glad i å synge, at du liker å være sammen med hyggelige mennesker som deler samme sangglede og at du disponerer egentid de fleste onsdager mellom kl.19.00 og 21.00 til korets øvinger. NB! Til alle mannsstemmer utloves en særskilt varm velkomst av alle eksisterende medlemmer. Det er en noteavgift på kr 1 900,- som forfaller 2 ganger pr.år. Det er ingen noteavgift første halvår for nye medlemmer. Påmelding eller generelle spørsmål til kan sendes pr. elektronisk post til Asle Klem Furevik.

Under sine opptredener har Humlekoret deltatt sammen med artister som for eksempel Jonas Fjeld, Veslemøy Solberg, Sven Ohrvik og Louis Jacoby. 

Til Venstre: Øving. Til høyre: Humlekoret under korfestival på Bornholm i 2023!